Читај ми!

Милер подржава Месија

Легенда светског фудбала Герд Милер изјавио да би му било драго да Лионел Меси обори његов рекорд од 67 постигнутих голова у једној сезони. Лео већ у среду има прилику да сустигне Немаца, пошто Барселона дочекује Малагу.

Легендарни немачки фудбалер Герд Милер рекао је данас да ће му бити драго ако играч Барселоне Лионел Меси обори његов рекорд од 67 голова постигнутих у једној сезони.

Аргентинац Меси је до сада постигао 65 голова, док је Милер до рекорда дошао у сезони 1972/1973 када је играо за минхенски Бајерн.

"Месијева техника је фантастична, а голови су спектакуларни. Упркос томе што је генијалац, Меси је показао и да није себичан играч. У историји фудбала било је много добрих нападача и значи ми што мој рекорд није оборен већ 40 година. Ипак, рекорди су ту да би се обарали, ја ћу први честитати Месију ако постигне 68 голова. Биће ми част", рекао је Милер немачким медијима.

Шансу да додатно побољша свој голгетерски учинак Меси ће имати вечерас од 20 сати, када ће Барселона дочекати Малагу у Примери.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се