Читај ми!

Енрике напушта Рому?

Луис Енрике размишља о одласку из Роме, потврдио је данас Валтер Сабатини, директор "вучице". Шпански тренер потписао на уговор на две године, али због лоших резултата римског клуба, растанак би могао да дође пре времена.

Директор италијанске Роме Валтер Сабатини потврдио је данас да тренер Луис Енрике размишља о одласку са те функције по завршетку сезоне.

Шпанац је у италијански фудбалски клуб дошао прошлог лета, али "вучица" има врло мале шансе да се пласира у квалификације за Лигу шампиона следеће сезоне.

Енрике је са Ромом потписао двогодишњи уговор, а претходних месеци је више пута изјавио да жели да остави траг у клубу са Олимпика.

"Није ми рекао ништа конкретно, али верујем да заиста размишља да оде. Не осећа да има пуну подршку и да може да је пренесе на екипу, а не жели да унесе немир у клуб", рекао је Сабатини италијанским медијима.

Први оперативац Роме најавио је разговоре са шпанским стручњаком.

"Морамо да се састанемо са њим и да видимо какви су му мотиви, да пробамо да га убедимо да остане. Луис је искрен човек, а знам да је и даље поносан што је у нашем клубу. Мора мирне главе да донесе одлуку. Ми желимо да остане, али ако буде потребе, наћи ћемо друго решење", објаснио је Сабатини.

До краја сезоне у Серији А остала су још два кола, а Рома има шест бодова мање од трећепласираног Наполија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара