Дрогба у Барселони?

Иако је у позним играчким годинама, Дидије Дрогба могао би да постане најзвучнија бомба предстојећег прелазног рока. Барселона, која је у неколико наврата на својој кожи осетила његове голгетерске способности, већ је контактирала са Челсијем, преноси Mundo Deportivo. Дрогба изјавио како жели да игра раме уз раме са Лионелом Месијем.

Каталонски Mundo Deportivo преноси да је Барселона више него заинтересована да доведе Дидијеа Дрогбу на Камп Ноу.

Власник Челсија Роман Абрамович, као што је већ познато, планира на лето да реновира тим, и да неке од својих искуснијих играча замени оним млађим. Дрогба, коме уговор истиче за неколико месеци,  један је од оних који готово сигурно напуштају Стамфорд бриџ.

Познато је колико је штете Дрогба нанео каталонском тиму, не само ове године, што донекле објашњава заинтересованост.

Искусни, 34-годишњи нападач постигао је 11 голова на 31 утакмици ове сезоне. Пет голова постигао је на седам мечева које је одиграо у Лиги шампиона.

Барселони је  Дрогба дао три гола на претходних шест мечева, укључујући и једини погодак у првој утакмици овогодишњег полуфинала.

Барселона је спремна да понуди репрезентативцу Обале Слоноваче једногодишњи уговор, са могућношћу да се сарадња продужи на још једну годину.

Што се тиче самог Дрогбе, поједини медији пренели су његову изјаву да би врло радо заиграо поред Лионела Месија, Ћавија и Инијесте.

Барселона на овај начин жели да понови експеримент, јако успешан, када је у престоницу Каталоније стигао тада времешни Хенрик Ларсон.

Дрогбу још повезују да клубовима у Катару, Кини или чак Русији, који би са финансијске стране сигурно били далеко најисплативији.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара