Читај ми!

Роналдо: Италија, што да не!?

Кристијано Роналдо блиста ове сезоне у дресу Реала. Решета мреже противника, на прагу је да, заједно са друговима, врати трофеј Примере на Сантјаго Бернабеу. Изјавио је да поштује Италијанску лигу, ипак не планира скорији одлазак из Реала - забавно му је и ужива у овој средини. Међутим, у будућности можда заигра и у Италији.

Најбољи фудбалер мадридског Реала Кристијано Роналдо рекао је да веома поштује италијански фудбал и да није немогуће да једног дана заигра у Серији А.

"Поштујем италијанску лигу, иако је она сада трећа по квалитету, иза Шпаније и Енглеске. Али, никад не реци никад, зашто да не? У Италији постоје фантастични клубови попут Интера, Милана и Јувентуса", рекао је Роналдо у разговору за "Медијасет".

Он је додао да је поносан што носи дрес Реала и да тренутно не размишља о промени средине. "Поносан сам што играм за највећи клуб на свету. Овде ми је веома забавно, уживам и све док је тако, нећу размишљати о промени средине", истакао је некадашњи играч лисабонског Спортинга и Манчестер јунајтеда.

Роналдо је похвално причао о свом земљаку Жозеу Мурињу. "Он је најбољи тренер на свету, ту нема дилеме. О њему све говоре трофеји, освајао је титуле у Португалу, Енглеској, Италији, на прагу је титуле у Шпанији. То нико није успео и зато је избор једноставан", закључио је Роналдо.

Роналдо и Мурињо вечерас са Реалом гостују у Билбаоу и, уколико не изгубе, освојиће титулу шампиона Шпаније, прву за Реал после четири године.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара