Тејго се враћа у Партизан?

Пета узастопна титула ускоро ће се наћи и витринама у Хумској, а Партизан сада најављује нови јуриш на пласман у Лигу шампиона. Једно од највећих појачања црно-белих требало би да буде Принц Тејго. Како преносе поједини медији, овај нападач већ сада преговара са Партизаном.

Принц Тејго је један од јунака Партизанове четврте узастопне титуле освојене прошле године. Нападач Гане, који на полусезони заменио Клеа, на 15 утакмица постигао је девет првенствених голова и три у Купу, чиме је постао љубимац навијача. Чињеница да је Тејго тресао мреже у најбитнијим утакмицама препоучила је овог фудбалера за најбоље појачање Партизана.

Ни сада се не зна зашто је управа Партизана пропустила шансу да са Тејгом прошлог лета потпише уговор. Сума од милион и по евра није била толико висока за сјајног нападача. Ипак, црно-бели сада имају шансу да надокнаде пропуштено.

Како преносе Вечерње новости, директор фирме која заступа нападача Гане Горан Миловановић, рекао је да су преговори његовог клијента и Партизана у току.

„Тејго није долазио у Београд последњих дана, али је прича о интересовању Партизана тачна. Црно-бели су озбиљни у намери да га доведу у своје редове, а ни Тејгова жеља да се врати у Партизан уопште није спорна. Он никада није крио да се у Београду лепо осећао и да је то била значајна станица у његовој каријери", потврдио је Миловановић за Новости.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се