Читај ми!

Пеп не одлази због Муриња

Одлазећи тренер Барселоне Пеп Гвардиола демантовао је спекулације да је одлуку да се повуче са клупе каталонског клуба донео због нарушеног односа са тренером Реала Жозеом Мурињом.

"Наравно да Мурињо није утицао на моју одлуку. Не одлазим због њега, уосталом није он мој једини ривал. Тренери других екипа ме не умарају, али свакодневни рад и свакодневно побеђивање - да", рекао је Гвардиола шпанским медијима.

Он је на конкретно питање да ли ће се једног дана вратити на клупу Барселоне рекао:"Стварно не знам".

Гвардиола је прошлог петка саопштио да се после четири године повлачи са функције тренера Барселоне. Са Каталонцима је од 2008. године освојио 13 од могућих 16 трофеја, од чега две титуле шампиона Европе и три титуле првака Шпаније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара