Читај ми!

За Тошића Звезда боља од Партизана

Фудбалер Црвене звезде Душко Тошић оценио је да је та екипа тренутно квалитетнија од "вечитог" ривала Партизана, са којим ће се састати у суботу увече. Звезда је у пролећном делу сезоне два пута победила Партизан у полуфиналу Купа, оба пута са 2:0.

"То што не можемо да се боримо за трофеј у првенству не умањује значај ове утакмице. Сваки навијач Црвене звезде жели победу против комшија и ми имамо обавезу да одиграмо најбоље што умемо. Победили смо их већ два пута ове полусезоне и то сигурно није било случајно.

Они су квалитетна екипа, али мислим да смо ми у овом тренутку бољи", рекао је Тошић за клупски сајт.

Партизан је у недељу победио Борац у Чачку и три кола пре краја Супер лиге дошао је до недостижне предности у односу на другопласирану Звезду. Црно-бели су тако освојили пету узастопну титулу шампиона Србије.

 

"Покушали смо да стигнемо огроман минус са полусезоне, сваки сусрет смо играли под великом тензијом и након ремија у Крагујевцу и Новом Пазару било нам је јасно да је заостатак ненадокнадив, па се то одразило и на нашу психу", казао је Тошић.

Одбрамбени фудбалер црвено-белих истакао је да би стање на табели било другачије да је Звезда од почетка сезоне играла са играчима који су зимус дошли у клуб.

"Дерби ће још једном проверити наш квалитет и квалитет црно-белих. Зато мислим да и они, као и ми, с нестрпљењем ишчекују тај сусрет", додао је Тошић.

 

Звезда је у пролећном делу сезоне два пута победила Партизан у полуфиналу Купа, оба пута са 2:0, док су јесенас у првенству црно-бели били успешнији, такође са 2:0.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво