Читај ми!

Титула још далеко

Менаџер Манчестер ситија Роберто Манчини оценио је да је његов тим заслужено добио дерби Премијер лиге против актуелног шампиона Манчестер јунајтеда, али је истакао да је титула још далеко.

Два кола пре краја сезоне Сити је преузео вођство на табели захваљујући бољој гол-разлици, а уколико добије преостале мечеве против Њукасла и Квинс Парк Ренџерса освојиће трећу титулу првака Енглеске, прву после 44 године.

"Још је далеко до краја, ми то знамо. Ипак, подарили смо нашим навијачима две победе против Манчестер јунајтеда ове сезоне и морамо да га дотучемо. Надам се да то можемо да покажемо у две наредне утакмице", изјавио је Манчини после драгоценог тријумфа код куће на стадиону "Итихад".

"Веома смо срећни и сматрам да смо заслужено тријумфовали. Имали смо још много шанси да постигнемо и други гол, а они су били без иоле озбиљније прилике. Сада се окрећемо тешком гостовању следеће недеље у Њукаслу", рекао је тренер лидера Премијер лиге и додао да званични првак има лакши посао, јер му предстоје утакмице са Свонсијем и Сандерлендом.

Италијански стручњак имао је за време меча жустар вербални дуел са менаџером Јунајтеда Алексом Фергусоном.

"Сер Алекс ми је рекао нешто што не приличи, али могу да га разумем јер је у том тренутку напетост била на високом нивоу", поручио је Манчини.

Фергусон је у међувремену оптужио Манчинија да је вршио притисак на званичнике утакмице, али је признао да његов тим није испунио очекивања.

"Не могу да се жалим на лош реултат, ривали су били и више од претње из контранапада. Сада су они на месту возача. Потребно је да добију две утакмице и освојиће титулу, једноставно је тако", рекао Фергусон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво