Уљез на терену

Приче како се најгори навијачи на свету налазе на овим просторима чини се, ипак, не пију воду. Преплављени смо снимцима изгредника на спортским борилиштима широм планете, а последњи у низу је упечатљиви навијач Ливерпула, који је Суарезово славље након поготка у мечу са Норвичом искористио за "малу представу у сопственој режији".

Иако је нападач Ливерпула Луис Суарез у Норвичу постигао хет-трик, којим је донео и три бода свом тиму, навијачи тима са Енфилд меч ће памтити по ситуацији која се одиграла непосредно након трећег поготка контроверзног Уругвајца.

Тада је, наиме, необуздани навијач Ливерпула упао у терен како би лично, и чини се исувише присно, поздравио нападача свог тима. Након што је изгрлио Суареза, навијач је почео татрално да му се клања. Када је уругвајски фудбалер коначно кренуо ка својој половини како би меч био настављен, уљез на терену искористио је прилику и да испровоцира домаће навијаче.

Простом и непримереном гестикулацијом успео је да изазове реакцију домаће публике, да би га недуго затим са терена „изнели" редари.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво