Ибра: Гвардиола нечовек

Кад сам одлазио из Барселоне, рекао сам себи да напуштам најбољи клуб на свету, али и из екипе у којој је особа која има проблем са мном. Гвардиола није хтео да буде човек и каже ми у чему је проблем, али и без тог одговора ја сам хтео да будем човек и отишао сам, рекао је фубдалер Милана Златан Ибрахимовић.

Најбољи фудбалер Милана Златан Ибрахимовић рекао је да се тренер Барселоне Пеп Гвардиола није према њему понео као човек и да је зато после само годину дана напустио Каталонију.

"Кад сам одлазио из Барселоне, рекао сам себи да напуштам најбољи клуб на свету, али и из екипе у којој је особа која има проблем са мном. Гвардиола није хтео да буде човек и каже ми у чему је проблем, али и без тог одговора ја сам хтео да будем човек и отишао сам", рекао је Ибрахимовић у интервјуу за магазин "442".

Швеђанин је додао да је месецима покушавао да добије одговор на питање зашто га Гвардиола игнорише.

"На крају сам схватио да ми то не треба у животу и да морам да одем негде где ћу добити одговоре и моћи да играм своју игру", поручио је Ибрахимовић.

Он је недавно у својој аутобиографији открио да га је Гвардила током његовог једногодишњег боравка у Барселони апсолутно игнорисао, а "тешке речи" разменили су и претходне недеље, након што је Барселона у четвртфиналу Лиге шампиона елиминисала Милан.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије