Читај ми!

Примера 32. коло

Реци Меси за победу

Сарагоса је прва дошла до предности а онда је на сцену ступио феноменални Лео Меси. Головима капитена Пујола у 36, Леа Месија у 39. и 86. и Педра Родригеса у првом минуту судијске надокнаде Барса је славила. Виктор Валдес одбранио пенал у 24. минуту. Домаћи тим друго полувреме играо са играчем мање. Иван Обрадовић играо за Сарагосу до 66. минута.

Фудбалери Барселоне победили су вечерас у гостима екипу Сарагосе са 4:1 у утакмици 32. кола првенства Шпаније и, барем до недеље увече, пришли на три бода заостатка мадридском Реалу.

Иако резултат показује супротно, Сарагоса је озбиљно намучила актуелног првака Европе и Шпаније. Домаћин у 24. минуту није искористио пенал, али је пет минута касније Аранда ипак савладао Валдеса и донео предност Сарагоси.

Барселона не би била то што јесте да није успела да направи преокрет за само три минута. Прво је Карлос Пујол у 36. минуту искористио грешку голмана домаћих, а вођство Барселони донео је Меси. Сарагоса је од 45. минута играла без Минеира, који је зарадио други жути картон и искључење.

Гости у наставку меча дуго нису успевали да искористе бројчану предност. То им је пошло за руком тек у завршници головима Месија из пенала у 86. минуту и Педра у последњим тренуцима меча.

Српски интернационалац Иван Обрадовић играо је за Сарагосу до 66. минута.

Резултати и стрелци у мечу 32. колу:

Еспањол - Сосиједад 2:2 (Демидов 45. аутогол, Вајс 47 - Вела 12, 14)
Хетафе - Спортинг 2:0 (Мику 22, Кастро 47)
Рајо Ваљекано - Осасуна 6:0 (Мовиља 6, Мићу 17, 28, Коста 36, Арментерос 57, Тито 76)
Сарагоса - Барселона 1:4 (Аранда 30 - Пујол 36, Меси 39, Меси 86. пенал, Педро 90)
Од 22 сата Бетис - Виљареал

Сутра играју: Леванте - Атлетико Мадрид, Мајорка - Гранада, Атлетик Билбао - Севиља, Реал Мадрид - Валенсија.
У понедељак играју Малага - Сантандер

Табела: Реал Мадрид 78, Барселона 75, Валенсија 48, Малага 47, Леванте 45, Осасуна 43, Атлетико 42, итд.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије