Читај ми!

Валенсија гол посветио Мирановићу

Фудбалер Манчестер јунајтеда Антонио Валенсија посветио је постигнути погодак у победи своје екипе над Блекбурном бившем тренеру Драгану Мирановићу. Српски стручњак преминуо је 19. марта од срчаног удара, а Валенсију је тренирао у Ел Националу. "Драгане, овај гол је за тебе. Хвала ти на саветима и на свему што си ме научио", написао је Валенсија на свом Твитер профилу.

Манчестер јунајтед је против Блекбурна извојевао можда и највећу победу у трци за титулу, а један од јунака тријумфа био је Антонио Валенсија који је постигао први гол у победи од 2:0.

Еквадорски фудбалер је тај погодак посветио бившем тренеру Драгану Мирановићу, који је преминуо 19. марта у 56. години живота.

Мирановић је фудбалску славу стекао у Еквадору и Колумбији, а док је водио Ел Национал, тренирао је и Валенсију, на чији је фудбалски развој имао велики утицај.

"Драгане, овај гол је за тебе. Хвала ти на саветима и на свему што си ме научио", написао је Валенсија на свом Твитер профилу после утакмице са Блекбурном.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије