Читај ми!

Одлазе све млађи

Фудбалски клуб Ајакс из Амстердама довео је на пробу омладинског фудбалера Војводине, 17-годишњег Дејана Мелега, пренели су холандски медији. Он нема професионални уговор са Војводином и ускоро би могао да постане још један у низу талентованих играча који ће покушати да настави каријеру у иностранству пре афирмације у српском клубу.

Како се наводи, клуб из Амстердама за младог играча средине терена већ је спремио трогодишњи уговор уколико тренер Франк Де Бур буде задовољан његовим радом са првим тимом трофејног клуба.

 

"Ајакс је велики клуб и зна да пружи шансу младим играчима", рекао је Мелег за холандски Телеграф.

Он нема професионални уговор са Војводином и ускоро би могао да постане још један у низу талентованих играча који ће покушати да настави каријеру у иностранству пре афирмације у српском клубу.

У Ајаксу већ наступа српски фудбалер Миралем Сулејмани који је 2008. дошао из Херенвена за 16,25 милиона евра што је био рекордан тренсфер у холандском фудбалу.

 

Сулејмани је напустио Партизан са 18 година пошто је наступио само на једном такмичарском мечу пре одласка у Херенвен.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије