Читај ми!

Све осим титуле неуспех

Бивши селектор фудбалске репрезентације Бразила Карлос Алберто Пареира сматра да ће на шампионату света 2014. године све осим титуле представљати неуспех за његову земљу.

Пареира је у изјави за СпорТВ канал оценио да ће "притисак бити огроман" и да ће национални тим петоструких светских првака "морати да буде савршен и на терену и ван њега".

"Сматрам, међутим, да је незамисливо, једноставно је незамисливо да Бразил не освоји титулу на домаћем терену", истакао је 69. годишњи Пареира, под чијим вођством су Бразилци освојили шампионску титулу 1994. у САД, док су 2006. у Немачкој елиминисани у четвртфиналу.

Искусни стручњак тврди да ће на овогодишњем олимпијском турниру у Лондону актуелни селектор Мано Менезес имати "златну шансу" да тестира играче који конкуришу за састав на првенству света.

"Менезес би, међутим, требало да се фокусира на припрему тима и да престане да експериментише са својим избором играча", поручио је Пареира.

Наредни светски шампионат биће одржан у Бразилу од 12. јуна до 13. јула 2014.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије