Читај ми!

Тренерска вртешка у Ђенови

"Црвено-плави" нису победили на девет последњих мечева Серије А, па је управа клуба отпустила Пасквалеа Марина и поново вртила Малезанија на врелу клупу. Иначе, због дуга компаније која управља стадионом Мараси искључена је струја на том објекту.

Италијански фудбалски прволигаш Ђенова отпустио је данас тренера Пасквалеа Марина, а његовог претходника Алберта Малезанија поново вратио на врелу клупу.

Ђенова није победила на девет последњих мечева Серије А и сасвим се приближила доњем делу табеле. У недељу је поражена од Интера резултатом 5:4, потврдивши да има најслабију одбрану у конкуренцији 20 клубова.

Ђенова, најстарији фудбалски клуб у Италији, тренутно је само два места и шест бодова изнад зоне испадања. Популарни "црвено-плави", чији дрес носи српски репрезентативац Бошко Јанковић, осам кола пре краја шампионата морају да се помуче како би избегли повратак у нижи ранг.

Смена Марина, који је наследио Малезанија у децембру, ове сезоне је чак 17. у Серији А. Ђенова се придружила Интеру, Ћезени, Новари и Палерму, који су два пута променили тренере, док је рекордер Каљари три пута отпустио шефа стручног штаба.

Ђеновa и Сампдоријa можда неће моћи да играју наредне утакмице на свом терену, јер је због дуга јавне компаније која управља стадионом Мараси искључена струја на том спортском објекту.

Ђенова би свој следећи меч код куће требало да игра 11. априла против Ћезене, док друголигаш Сампдорија има још мање времена, пошто би већ следеће суботе требало да угости Брешу.

Мараси, или стадион Луиђи Ферарис, реновиран је 1989. године, а власник је град Ђенова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије