Читај ми!

Гомез: Нисам Меси

Марио Гомез сматра да би било глупо поредити га са Месијем, јер је Аргентинац најбољи играч свих времена. Гомез је постигао 11 голова у Лиги шампиона, Меси гол више.

Фудбалер минхенског Бајерна Марио Гомез рекао је данас да би било глупо поредити га са нападачем Барселоне Лионелом Месијем, јер је Аргентинац најбољи играч свих времена.

Гомез је ове сезоне постигао 11 голова у Лиги шампиона, док је Меси 12 пута био стрелац у елитном европском такмичењу и недостаје му само један погодак да обори рекорд по броју голова у једној сезони.

"Нисам луд да се поредим с Месијем, јер је он најбољи од свих који су играли и који ће тек играти. Нисам оптерећен његовим учинком. Бајерн игра офанзивно, имам одличне саиграче и они ми пуно помажу код постизања голова", рекао је Гомез.

Гомез је претходне сезоне био најбољи стрелац Бундес лиге са 28 голова, а ове сезоне се за ту титулу бори са Класом Јаном Хунтеларом из Шалкеа. Обојица су до сада постигли по 23 гола.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије