Читај ми!

Берлусконијева највећа љубав

Власник Милана Силвио Берлускони ступио је данас трећи пут званично на функцију председника клуба. Он је већ био на челу "росо-нера" од 1986. до 2004. и од 2004. до 2008, када је напустио тај положај јер је изабран за премијера Италије.

Бивши италијански премијер Силвио Берлускони од данас је званично поново преузео функцију председника националног фудбалског првака Милана.

Управни одбор седмоструког шампиона Европе саопштио је да је номиновао Берлусконија за почасног председника клуба. Берлускони је раније био председник Милана од марта 1986. до децембра 2004, а затим поново од јуна 2006. до маја 2008. године.

Берлускони je поднео оставку на место премијера Италије у новембру. Он је, међутим, увек деловао као председник Милана, иако је потпредседник Адријано Галијани водио дневне послове славног клуба.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије