Читај ми!

Касано почео да тренира

Антонио Касано вратио се тренинзима са екипом Милана пошто се опоравио од операције на срцу у новембру. Ипак, он неће наступати на мечевима док не добије дозволу лекара због чега је неизвестан његов наступ за Италију на Првенству Европе.

Нападач фудбалске репрезентације Италије и државног првака Милана Антонио Касано почео је данас с тренинзима први пут после опоравка од операције срца.

Двадесетдеветогодишњи фудбалер није играо од утакмице са Ромом 30. октобра, када је пребачен у болницу због неуролошких проблема. Пет дана касније успешно је подвргнут мањој хируршкој интервенцији којом је отклоњена срчана мана.

Касано је тренирао са осморицом чланова првог тима Милана који нису играли на синоћњој утакмици четвртфинала Лиге шампиона против Барселоне (0:0).

Он ће у понедељак поново проћи медицинске тестове и након тога биће познато да ли се дефинитивно враћа на терен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије