Читај ми!

Петровић разочаран начином смене

Сад већ бивши тренер Борца из Чачка Славко Петровић оценио је да је "јадан и бедан" начин на који је сазнао да је смењен, пошто је клуб прво обавестио јавност, а тек онда њега.

"Од вас сам чуо да сам смењен, а тек после вас ме је позвао председник (Илија Петровић) и обавестио ме да сам смењен на синоћној телефонској конференцији. То је јaдан и бедан стил, не знам како бих другачије то описао", рекао је Петровић новинару агенције Бета.

 

Борац је данас саопштио да је сменио Петровић и на његово место поставио Славка Војичића.

Петровић је рекао да не зна зашто је смењен, а да му то ни председник није објаснио.

"Рекао ми је да не зна зашто сам смењен. Ако се зна да је Борац до последњег кола у борби за опстанак, да се није очекивало да победимо (Црвену) Звезду у Београду? Јел' 0:0 против Војводине у Купу неуспех?", казао је тренер.

Петровић је првих пет кола ове сезоне провео у Раду, а онда се вратио у Борац, који је и раније тренирао.

 

"Могу да ми се пребаце резултати из првог дела сезоне, пошто смо за 10 кола освојили осам бодова. У четири пролећна кола смо освојили седам. Пазите, да смо само један бод више узели, ситуација би била другачија", казао је Петровић.

Тренер је рекао да уговор није споразумно раскинут, али да неће тражити одштету.

"Никад у животу нисам тражио паре које ми не следују. У Раду сам тражио, а то ћу и у Борцу, да ме плате само до дана до када сам радио и ништа више", рекао је Петровић.

Борац је на претпостледњем месту са 15 бодова, једним мање од Новог Пазара и Јавора. Следећег викенда Чачани дочекују Раднички 1923.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара