Читај ми!

Роби види Орлове и Коцкасте у Бразилу

Просинечки свестан да ће утакмице између Хрватске и Србије у квалификацијама за Светско првенство изазвати тензије у обе земље, али и да се нада да ће селекције изборити одлазак у Бразил.

Тренер фудбалера Црвене звезде Роберт Просинечки изјавио је данас да је свестан да ће утакмице између Хрватске и Србије у квалификацијама за Светско првенство изазвати тензије у обе земље, али и да се нада да ће селекције изборити одлазак у Бразил.

"Сигурно ће бити тензија и када се буде играло у Београду и Загребу. То су важне утакмице, а ја се надам да ће и једни и други изборити пласман на СП", рекао је Просинечки у интревјуу за хрватски портал "Индекс".

Он је "из позиције" бившег хрватског репрезентативца и тренера најтрофејнијег српског клуба рекао да је потребно смањити тензије.

"Биће то две спектакуларне утакмице, а ја се надам без проблема и инцидената на трибинама, као што је било на последњем дербију између Звезде и Партизана", проучио је Просинечки.

Он је у разговору за хрватски портал признао да је освајање титуле шампиона у Барију његов највећи успех у каријери уз признање за најбољег младог играча света у Чилеу 1987.године.

"Бари је дефинитивно мој највећи успех, жао ми је што са Звездом нисам освоји Интерконтинентални куп у Токију, али за мене је одлазак у Реал био велики изазов", рекао је Просинечки. Тренер црвено-белих је прокоментарисао и шансе репрезентације Хрватске на првенству Европе у Украјини и Пољској.

"Билић и његови момци опет су направили велики успех, а уверен сам да могу јос више, односно да прођу у другу фазу Европског првенства", закључио је Просинечки.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара