Читај ми!

Премијер лига 30. коло

Без голова на Стамфорд бриџу

Без голова у дербију Челси - Тотенхем. Лондонски тимови остали су на истим позицијама на којима су били и пре утакмице, па ће у финишу сезоне наставити борбу за место које води у Лигу шампиона. "Певци" су имали више прилика од ривала, али је на голу Челсија добро бранио Петер Чех.

Фудбалери Челсија и Тотенхема одиграли су данс без голова у дербију 30. кола Премијер лиге и директном окршају у борби за пласман у Лигу шампиона.

Тотенхем је био бољи ривал у пром полувремену када је створио три добре прилике за гол, али је одбрана Челсија на челу са голманом Чехом добро интервенисала. Гости су ближи победи били у наставку меча, посебно после сјајног продора Герета Бејла, али је Вокер био непрецизан.

Изабраници Харија Реднапа запретили су и у 82. минуту. Адебајор је заобишао Чеха и послао лопту ка празном голу, али је Гери Кејхил уклизао и избацио лопту у корнер. У наставку акције Бејл је главом погодио пречку. Велшки репрезентативац је у финишу меча покушао из слободног ударца, али је Чех успео да скрене лопту у корнер.

Домаћин је најближи поготку био у 72. минуту када је Хуан Мата из прекида погодио стативу Фриделовог гола.

Данас од 16 часова састају се Арсенал - Астон Вила, Болтон - Блекбурн, Ливерпул - Виган, Норич - Вулверхемптон, Сандерленд - Квинс Парк Ренџерс, Свонси - Евертон, док од 18.30 Стоук дочекује Манчестер Сити.

Сутра играју Вест Бромвич Албион - Њукасл (17), а у понедељак Манчестер Јунајтед - Фулам (21).

Табела: Манчестер Јунајтед 70, Манчестер Сити 69, Арсенал 55, Тотенхем 55, Челси 50, Њукасл 47, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара