Читај ми!

Прекомерна радост, или...

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије донела је одлуку да се од играча Црвене звезде траже изјаве, после чега ће бити одлучено да ли ће они бити кажњени због начина на који су прославили победу над Партизаном.

Председник ДК ФСС Слободан Пајовић рекао је агенцији Бета да ће бити затражен и видео снимак спорне ситуације после прве утакмице полуфинала Купа, у којој је Звезда у среду на свом терену победила Партизан са 2:0.

"По службеној дужности ДК ФСС је на основу информација из медија затражила изјаве од играча Црвене звезде, а након тога ће бити одлучено да ли ће се покренути дисциплински поступак и да ли ће бити казни. Тражили смо и видео снимак", рекао је Пајовић.

Фудбалери Звезде су после победе над "вечитим" ривалом заједно са својим навијачима певали увредљиве песме на противников рачун. Клуб, као и поједини играчи, јуче су се јавно извинили свима коју се се нашли увређени тим потезом.

Сличне ситуације догодиле су се прошле године, када је тадашњи тренер Партизана Александар Станојевић после недоличне прославе победе над Звездом кажњен са 100.000 динара, док је бивши играч црно-белих Марко Јовановић суспендован на шест месеци због певања увредљиве песме после победе против Војводине у финалу Купа Србије. Њему је казна накнадно смањена на три месеца.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије