Читај ми!

Наставак серије успеха

Лале желе наставак успешне серије, нарочито на гостовањима. Тежак задатак је пред њима - гостовање "романтичарима" на Карабурми. Обе екипе улзе у меч са једним циљем - победа. Меч се игра у суботу са почетком у 14.30 часова.

Фудбалер Војводине Вук Митошевић рекао је  да екипа жели да у суботњој утакмицу са ОФК Београдом на Карабурми настави традицију непобедивости на гостујућим теренима.Млади репрезентативац најавио је нападачку игру Новосађана и истакао да очекује освајање нова три бода. "Идемо на победу на Карабурми. Верујем да имамо довољно квалитета да уз помоћ навијача стигнемо до победе", казао је Митошевић.

Тренер "лала" Дејан Вукићевић рекао је да не очекује лак меч, без обзира на то што је ОФК Београд "везао" неколико пораза.

"Ово је пета утакмица коју ћемо одиграти у две недеље. Ритам је заиста напоран, али то нимало не утиче на наше амбиције. Без обзира на то што смо ми везали две победе у првенству, а 'роматичари' су у серији од три пораза, неће нам бити лако", казао је тренер новосадског суперлигаша.

Вукићевић је истакао да је жеља фудбалера Војводине да настави са добрим резултатима на гостујућим теренима, где нису поражени последњих годину дана.

"Последњи пораз на страни доживели смо управо од ОФК Београда, што само потврђује колико нас тешка утакмица очекује. Ипак, верујем у добар резултат јер играмо чврсто и одговорно и ривали против нас тешко стварају шансе. Верујем да ћемо и сутра пружити такву игру", оптимиста је Вукићевић.

У тиму Војводине, по речима Вукићевића, у сутрашњем дуелу сигурно неће бити македонског интернационалца Данијела Мојсова, који ће паузирати због жутих картона, а његово место ће заузети Милован Миловић.

Утакмица 20. кола Суперлиге ОФК Београд - Војводина игра се сутра од 14.30 на стадиону на Карабурми.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије