Читај ми!

Бабић оптимиста

Тренер фудбалера ОФК Београд Бранко Бабић рекао је да му игра коју је његов тим пружио против Партизана улива оптимизам пред дуел са Војводином. ОФК Беград је прошле среде са 2:1 изгубио на Карабурми од Партизана, а у оквиру 20. кола фудбалског превенства Србије сутра дочекује екипу из Новог Сада.

"Имамо пех да у првих пет-шест кола играмо са екипама које се налазе у врху табеле, али пре или касније мораћемо са свима да се сретнемо. Имам поверење у играче, оптимизам ми улива и игра коју смо пружили против Партизана и очекујем да уз јак мотив можемо да пружимо квалитетан фудбал", рекао је Бабић, а пренео клупски сајт.

Он је додао да су Новосађани у првом мечу Купа у Чачку приказали рутинску игру и да су посебно опасни у прекидима. Штопер "романтичара" Данијел Гашић очекује тешку утакмицу.

"У госте нам долази екипа за респект која није случајно трећа на табели. Можда смо ослабљени одсуством неколико играча, али знам да ће сутра сви остали дати свој максимум и да ћемо уз подршку верних навијаче доћи до победе", рекао је Гашић.

Утакмица 20. кола Суперлиге ОФК Београд - Војводина игра се сутра од 14.30 на стадиону на Карабурми.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије