Читај ми!

Звезда: Младост, лудост

Звезда се извињава свима које је увредила песма играча после победе над Партизаном. Млад тим склон неискусним потезима. Следе разговори са играчима.

Фудбалски клуб Црвена звезда упутио је извињење свима које је увредила песма играча "црвено-белих" после победе над Партизаном од 2:0 у првом полуфиналном мечу Купа Србије.

"Екипа Црвене звезде је у дербију имала просек од 21,6 година старости и такав млад тим склон је неискусним потезима, како на терену, тако и ван њега. Навијање које је дошло са трибина понело је наше младе играче, који су понављали непристојне слогане. Због тога се Црвена звезда извињава свима који су увређени оваквим поступком наших играча. Ради се, пре свега, о њиховој младости, великој радости после победе и великом звездаштву које носе у себи, а које су овог пута исказали на непримерен начин", наводи се у саопштењу "црвено-белих".

Клуб са Маракане најавио је разговоре са фудбалерима како се сличне ситуације више никада не би поновиле, као и са органима Српске куће фудбала који ће се бавити поступком фудбалера после победе над Партизаном.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара