Читај ми!

Преминуо Драган Мирановић

Бивши тренер суботичког Спартака Драган Мирановић преминуо је у понедељак у 56. години у главном граду Еквадора Киту. Мирановић је фудбалску славу стекао тренирајући еквадорске и колумбијске клубове и био веома поштован у Јужној Америци. Један од оних који је потресен Мирановићевом смрћу јесте и фудбалер Манчестер јунајтеда Антонио Валенсија.

Еквадор је у шоку. Један од најбољих тренера који је радио у тој земљи Драган Мирановић преминуо је јуче у 56. години. Како преносе тамошњи медији, Мирановић је доживео инфаркт. Успео је да дође до локалне апотеке где је и преминуо.

Запослени у апотеци навео је да су лекари 25 минута покушавали да врате Мирановића у живот, али без успеха.

Драган Мирановић је рођен у Фекетићу, а највећу фудбалску славу стекао је тренирајући еквадорске и колумбијске клубове. Последњи клуб у којем је Мирановић радио је Депортиво Кито. Пре две године, Мирановић је био на клупи суботичког Спартака.

Један од фудбалера кога је Мићановић тренирао је звезда Манчестер јунајтеда Антонио Валенсија, који је потресен смрћу српског стручњака.

"Вечерас сам веома тужан кад сам чуо за Драганову смрт. Он је био човек који ми је веома помогао у каријери својим саветима", написао је Валенсија на свом Твитер профилу.

Смрт Драгана Мирановића једна је од главних вести у Еквадору и Колумбији, а сви су сагласни да је одлазак овог стручњака "тужна ствар за фудбал".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво