Читај ми!

Морати верује у Ранијерија

Председник миланског Интера Масимо Морати рекао је да не размишља о смени тренера Клаудија Ранијерија, иако су нероазури и прошлог викенда наставили са лошим резултатима у Серији А.

Интер је у недељу одиграо код куће без погодака против Аталанте, а центарфор домаћих Дијего Милито није искористио пенал.

"Ранијеријева позиција није угрожена, он остаје на клупи Интера", казао је Морати италијанским медијима.

Посрнули милански гигант, који је тренутно седми на табели у Серији А, следећег викенда гостује у Торину против великог ривала Јувентуса.

"Победа у Торину би нас потпуно пробудила и вратила на прави колосек. То би могла да буде тачка преокрета", додао је први човек Интера.

Прошле недеље Интер је завршио такмичење у Лиги шампиона, пошто је у осмини финала изгубио од марсељског Олимпика.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво