Читај ми!

Угледао се на Тевеза

Попут Карлоса Тевеза, и нападач Интера Дијего Форлан одбио је да уђе са клупе на мечу против Аталанте прошле недеље. Италијански медији наводе да се инцидент догодио у 77. минуту утакмице. Тренер Интера Клаудио Ранијери демантује тврдње медија и каже да је само питао Форлана да ли је спреман да одигра на одређеној позицији, на шта му је Уругвајац искрено одговорио да није.

Ова сезона већ сада може да се прогласи за једну од најгорих у скоријој историји Интера, а бродолом екипе која је пре две године била европски шампион на свакој утакмици је све већи.

Италијански медији преносе информације да је на првенственом мечу против Аталанте, који је завршен без голова, Дијего Форлан одбио да уђе у меч са клупе.

Спорна ситуација догодила се у 77. минуту, а медији на Апенинима наводе да је ситуација подсећала на ону са којом се сусрео тренер Манчестер Ситија Роберто Манчини када је на мечу Лиге шампиона против Бајерна у Минхену Карлос Тевез одбио да уђе са клупе (или да се загрева, по верзији аргентинског фудбалера).

Ипак, тренер Клаудио Ранијери навео је да "непослушност" Форлана није толико страшна као што медији преносе, већ да је у том тренутку са уругвајским нападачем имао искрен разговор после којег је одлучио да га не убацује у игру.

"Форлан није одбио да уђе у игру. Једноставно сам га питао да ли је спреман да уради одређени тактички задатак на левој страни, он је искрено одговорио да није", рекао је Ранијери и додао да му је Форлан рекао да је спреман да одигра на некој другој позицији.

Ранијери се после тога одлучио за другу измену.

"Била је то тактичка одлука. Претходне недеље Форлан и ја смо разговарали о игри Интера и имали смо сличне ставове", навео је Ранијери.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво