Читај ми!

Бербатов вишак

Дмитар Бербатов највероватније ће напусти "Ђаволе" на крају сезоне. За бугарског фудбалера нема места у новом систему Алекса Фергусона. Бербатов је у Јунајтед прешао из Тотенхема за 37 милиона евра.

Бугарски нападач Дмитар Бербатов напустиће енглески Манчестер јунајтед на крају сезоне јер је свестан да у новом систему игре тренера тог фудбалског клуба Алекса Фергусона за њега нема места.

Менаџер бугарског фудбалера Емил Данчев рекао је данас да Јунајтед "неће правити проблеме" да Бербатов оде из клуба и да су он и његов клијент "веома срећни" због тога.

"Три пута сам се састао с Фергусоном. Рекао ми је да пукушава да створи тим за наредне три-четири сезоне, а Бербатов није део тога. Фергусон жели да промени стил игре и да убрза екипу", рекао је Емил Данчев бугарским медијима.  Он је додао да Бербатов каријеру највероватније неће наставити у Енглеској.

"Дмитар ће највероватније напустити Енглеску, али он не жели да пређе у САД, Јапан, Уједињене Арапске Емирате или у сличне шампионате", рекао је Данчев.

Бербатов је у Јунајтед прешао 1. септембра 2008. из Тотенхема за 37 милиона евра. Бугарин је за клуб из Манчестера одиграо 147 утакмица и постигао 56 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се