Читај ми!

Не сме лопту да удара главом због метка

Парагвајски фудбалер Салвадор Кабањас, који је тешко рањен пре две године, срећан је што се вратио на терен после двогодишње паузе, али неће смети да игра главом, јер се у њој још увек налази метак.

"Мораћу да будем баш пажљив, да избегавам ударце главом, поготово када су лопте много јаке, јер још увек имам метак у глави. Наставићу још да радим, желим да поново будем 100 одсто спреман", рекао је Кабањас за сајт Фифе.

Кабањас је пре нешто више од две године рањен у једном бару у Мексико Ситију. Он је у јануару ове године потписао уговор са парагвајским трећелигашем 12. октобром у којем је и почео каријеру.

"Сада се осећам добро и срећно. Главни циљ ми је да покушам да се вратим што брже и боље на терен. Дуго сам сањао о томе и хвала мом новом клубу на указаној прилици", додао је 31-годишњи парагвајски фудбалер.

Кабањас је у досадашњој каријери играо за Гуарани, Аудакс Италијано, Хагуаерас де Чијапас и Америку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се