Роби се нада тријумфу

Самим тим што смо у овој полусезони победили све утакмице, атмосфера у екипи је одлична. Што се тиче дербија, сваки је прича за себе. Очекује нас спектакл, пуне трибине, добар фудбал. Увек сам оптимиста и моји играчи и ја урадићемо све да славимо у среду, рекао је тренер Црвене звезде Роберт Просинечки.

У среду нови "вечити дерби". Црвена звезда и Партизан ће се сударити у полуфиналу купа, слично као и прошле године. Први меч се игра на Маракани, а тренер Звезде Роберт Просинечки сматра да има разлога за оптимизам.

"Самим тим што смо у овој полусезони победили све утакмице, атмосфера у екипи је одлична. Што се тиче дербија, сваки је прича за себе. Очекује нас спектакл, пуне трибине, добар фудбал. Увек сам оптимиста и моји играчи и ја урадићемо све да славимо у среду. Утакмица ће сигурно бити тешка, међусобно се добро познајемо, па иако бих волео да већ у среду решимо питање финалисте - то ће бити изузетно тешко", рекао је Просинечки који је навео да би био задовољан било каквом победом.

"Играју се две утакмице, и надам се да ће све протећи у најбољем реду. Победа би нам улила додатну мотивацију и сигурност у даљем току сезоне. У првенству има још много утакмица, наш заостатак је и даље велики, и ми смо приморани да идемо из меча у меч и боримо се да победимо све до краја. Зато је овај меч у Купу толико важан, да добијемо на сигурности пре свега, а онда ћемо видети шта ће бити у првенству. Моја тренерска филозофија се заснива на офанзивној игри, тако ће бити и овог пута и сигурно ћемо ићи на победу", додао је стратег црвено-белих.

Када је у питању здравствени билтен, он је за сада задовољавајући, а коначну слику о играчима на које може да рачуна, Роби ће имати након данашњег тренинга.

"У конкуренцији ће бити и Филип Касалица, а поподне морам још да видим каква је ситуација са Кадуом и још неким играчима" закључио је Просинечки.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се