Читај ми!

Слушај главног судију

Фудбалери Сан Лоренца на мечу аргентинског првенства примили су погодак против Колона захваљујући неспоразуму помоћног и главног судије. После једне акције Колона, помоћни судија сигнализирао је офсајд. Сви фудбалери су стали, али је играч Колона махинално добацио лопту свом нападачу који ју је проследио у гол...

У том тренутку судија је показао на центар терена, тако да је гол, на изненађење свих на стадиону, признат. Сигнализирање помоћног судије да је у току акције фудбалер Колона био у офсајду није регистровано.

Занимљиво је да је ова контроверзна одлука судије изазвала тешке инциденте, јер је овај (не)регуларан гол Колона на крају донео поделу бодова.

Утакмица се завршила резултатом 1:1, а огорчени навијачи Сан Лоренца, чији се клуб бори да избегне испадање у другу лигу, потукли су се са полицијом.

Једна група навијача успела је да се пробије до свлачионица у покушају да се домогне главног судије, али је полиција употребила гумене метке и сузавац да би смирила ситуацију.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво