Читај ми!

Тевес "дебитује" против Челсија?

После вишемесечне паузе Карлос Тевес могао би да се појави у екипи наредне недеље на утакмици против Челсија. Аргентинац није играо за Сити од прошлог септембра.

Тренер Манчестер ситија Роберто Манчини потврдио је да би контроверзни нападач Карлос Тевес могао да се појави у екипи наредне недеље на утакмици против Челсија.

Репрезентативац Аргентине није играо за Сити од прошлог септембра због неспоразума са клубом, а последњих месец дана је вредно тренирао и два пута наступио за други тим, након што се вратио са неовлашћеног одсуства.

"Видећемо следеће недеље. Све зависи од Карлоса, ако буде спреман вероватно би могао да заигра. Ипак, то зависи и од много других ствари", изјавио је Манчини у очекивању да је сјајни 28-годишњи фудбалер близу потребне кондиције.

Тевес није у комбинацији за сутрашњу реванш утакмицу осмине финала Лиге Европе против Спортинга из Лисабона пошто није пријављен за играње у европским куповима.

Манчестер сити је након првенственог пораза у недељу од Свонсија (1:0) препустио вођство на табели Премијер лиге градском ривалу Манчестер јунајтеду и сада заостаје бод за актуелним шампионом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво