Читај ми!

"Дивљаку" осам утакмица суспензије

Гереро кажњен са осам утакмица суспензије након "дивљачког" старта над голманом Штутгарта Свеном Улрихом. Гереру није први пут да буде овако драстично кажњен.

Центарфор Хамбурга Паоло Гереро кажњен је са осам утакмица суспензије због црвеног картона против Штутгарта, одлучила је данас Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Немачке.

Гереро је на мечу који је његов клуб изгубио са убедљивих 4:0 искључен почетком другог полувремена, након што је грубо фаулирао голмана Штутгарта Свена Улриха.

"Веома смо разочарани. Не оправдавамо Гереров потез, али нисмо очекивали овако драстичну казну", рекао је спортски директор Хамбурга Френк Арнесен и најавио жалбу.

Уколико казна буде потврђена, репрезентативац Перуа могао би да се врати на терен тек за два месеца, у претпоследњем колу Бундес лиге против Мајнца. Гереру, који је у Хамбург дошао 2006. године из Бајерна није први пут да буде драстично кажњен, пошто је пре две године био суспендован на пет мечева, јер је пластичном флашом гађао навијача који је га је вређао.

Претходно је у сезони 2009/2010. после операције колена остао месец дана дуже на лечењу у Перуу због страха од летења авионом.

Гереро је за Хамбург до сада одиграо 172 утакмице и постигао 51 гол, док је за репрезентацију Перуа на 35 утакмица постигао 17 голова.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 14. јун 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије