Читај ми!

Трајно привремени Пирс

Привремени селектор Енглеске Стјуарт Пирс изјавио је да би волео да предводи тим на Европском првенству, али да сумња да је он опција на дуже стазе.

"Не бих се уплашио ако бих био слектор на ЕП, али мислим да немам искуства за тај посао. Мој тренутни задатак је куповина времена за фудбалски Савез, а кандидат за селектора Енглеске на дуже стазе је неко други, не ја", рекао је Пирс.

Енглеска је синоћ на Вемблију изгубила од репрезентације Холандије са 3:2. Стрелци за госте били су Арјен Робен (два) и Клас Јан Хунтелар, док су голове за домаћина постигли Гери Кејхил и Ешли Јанг.

ФА Енглеске је прошлог месеца поставила Пирса за привременог селектора репрезентације, после одласка Фабија Капела.

Пирс има 49 година, а тренутно је селектор британске олимпијске репрезентације и младе националне селекције Енглеске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 08. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије