Читај ми!

Баста срећан због повратка

После скоро шест година Душан Баста се вратио у национални тим. Срећан сам што сам после толико година поново у репрезентацији, реако је Баста.

Фудбалер Удинезеа и репрезентативац Србије Душан Баста рекао је вечерас да је срећан што се вратио у национални тим после скоро шест година.

"Срећан сам што сам после толико година поново у репрезентацији. Што се тиче утакмице са Кипром, мислим да је резултат позитиван упркос томе што нисмо успели да дамо гол", рекао је Баста новинарима у Ларнаки.

Србија је раније данас ремизирала без голова са Кипром, а јуче је савладала Јерменију са 2:0.

"Увек има места за напредак. Данас сам играо у одбрани од четири играча у линији, док у Удинама играмо другу формацију. Тотално сам на другој позицији, али није било лоше", додао је Баста.

У досадашњем току сезоне Баста је за Удинезе одиграо 23 првенствене утакмице и постигао пет голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 08. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије