Читај ми!

Реми у Менхенгладбаху

Фудбалери Борусије из Мененгладбаха одиграли су нерешено (1:1) код куће са екипом Хамбурга, у првом мечу 23. кола Бундеслиге. У недељу дерби сусрет између Бајерна и Шалкеа. Лидер Дортмунд дочекује Хановер.

Домаћин није успео да макар на две вечери преузме лидерску позицију од имењака из Дортмунда. Све је добро почело по Борусију. Повели су у финишу првог полувремена , у 45. минуту, а стрелац је вио Мајк Ханке. Ипак, екипа Хамбурга је стигла до изједначења у 56. минуту преко Арслана.

Српски репрезентативац Слободан Рајковић одиграо је читав меч за госте, док је Гојко Качар у игру ушао у финишу сусрета.

23. коло Бундеслиге:

Борусија Менхенгладбах - Хамбург 1:1 (Ханке 45 - Арслан 56)

Субота:

Келн - Бајер Леверкузен

Аугсбург - Херта

Мајнц - Кајзерслаутерн

Штутгарт - Фрајбург

Волфсбург - Хофенхајм

Вердер - Нирнберг

Недеља:

Бајерн - Шалке

Борусија Дортмунд - Хановер

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара