Читај ми!

Има времена за кандидатуру

Председник фудбалског клуба Црвена звезда Владан Лукић још није донео одлуку да ли ће се поново кандидовати за ту функцију.

"Концентрисан сам на посао председника који обављам. Наредни период је важан за Црвену звезду како спортски, тако и организационо и финансијски. Завршавамо преговоре око улагања у клуб, нових спонзора и изградње стадиона, и то су моји приоритети. Има времена за одлуку да ли ћу се кандидовати или не", рекао је Лукић за клупски сајт.

Председник црвено-белих позвао је све "који желе добро клубу" да се кандидују на изборима за Скупштину и председника, који ће се одржати 26, 27. и 28. маја.

"Звездаши који желе добро свом клубу кандидоваће се и пробати да добију подршку за свој програм, а неће нападати свој клуб у медијима. Зато позивам и оне звездаше који су протеклих година критиковали рад управе да се кандидују и да пробају да добију подршку за своје идеје међу члановима Црвене звезде", казао је Лукић.

Он је додао да су припреме за пролећни део сезоне показале да је у Звезди "добро урађен прелазни рок".

Фудбалери београдског клуба данас се враћају из Турске, а прву утакмицу у пролећном делу Супер лиге Србије играће 3. марта на свом терену против суботичког Спартака.

Звезда је током припрема на црногорском приморју и у Анталији одиграла 12 утакмица - шест је добила, четири изгубила и два пута играла нерешено.

Најефикаснији играч у припремним мечевима био је Дарко Лазовић са седам голова. Кристијан Борха је постигао три гола, Лука Миливојевић два, а Натанијел Асамоа, Марко Вешовић, Петар Дјуричковић, Огњен Ожеговић, Данијел Михајловић, Евандро и Лука Милуновић по један погодак.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара