Читај ми!

Ко је минирао Боаша?

Рат тренера Челсија Боаша и појединих фудбалера се наставља. Португалски стручњак више не верује Лампарду, Колу и Есјену које је изоставио са меча Лиге шампиона против Наполија. Бане Ивановић подржава Боаша и позива саиграче да, за добро клуба, прекину размирице.

У Челсију већ дуго тиња рат између појединих играча и тренера Андреа Виљаша Боаша, а после утакмице против Наполија у Лиги шампиона јасно је који су фудбалери у немилости португалског стручњака.

После пораза од Наполија, у којем нису играли Френк Лампард, Ешли Кол и Мајкл Есјен постало је јасно на које играче Боаш више не рачуна. Према писању острвских медија, Португалац више нема поверења у ове фудбалере, јер сматра да они „минирају" његов рад у Челсију.

Боаш је још раније ставио до знања да у будуће не рачуна на Френка Лампарда који је најплаћенији играч екипе са платом од 130.000 фунти недељно.

Све ово довело је до великих подела у свлачионици екипе и створило је веома лошу атмосферу, а последице свега тога виде се на терену где је јасно да се Челси налази у дубокој кризи.

Једини ко покушава да помири зараћене стране је српски дефанзивац Бане Ивановић који је рекао да је ово последња прилика да се сви уједине да би се спасила сезона. Он је позвао саиграче да подрже Боаша.

„Ми морамо урадити праву ствар, јер овде је најважнији Челси. То је важније од односа тренера и играча. Тренер одлучује ко ће да игра, то је његов посао. Ми играчи имамо наш посао. Свако мора да се потруди да побољша ситуацију, јер смо до сада много грешили. Ово је Челси, морамо да се изборимо са свим проблемима".

Српски репрезентативац признао је да су ово најтежи тренуци у Челсију од кад је он, пре четири године, дошао у екипу.

„За мене је су ово најтежи тренуци од кад сам, пре четири године, стигао у клуб. Мало смо утакмица добили и самопоуздање није на завидном нивоу, али само великим радом можемо да поправимо ситуацију", сматра Ивановић.

Када је у питању судбина Боаша у Челсију, Ивановић нема дилему. „Сигуран сам да остаје", рекао је Ивановић.

Занимљиво је да Роман Абрамович још није спреман да смени Боаша, али није тајна да је веома незадовољан тренутном ситуацијом. Медији спекулишу да већ постоји списак кандидата који би заменили Португалца, а први на тој листи је бивши тренер Ливерпула и Интера Рафаел Бенитез.

Иако португалски стручњак тражи од управе да га јавно подржи, за сада има само прећутну подршку клуба која би врло брзо могла да нестане у случају првог следећег неуспеха.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара