Читај ми!

Дебакл Интера, Наполи сигуран

Нови шок за навијаче неро азура. Фудбалери Интера поражени су на свом стадиону од Болоње са убедљивих 3:0. Истим резултатом Наполи је славио у Фиренци. Били су то одложени мечеви Калча.

Нови шамар за црно-плаве дошао је у незгодном тренутку, неколико дана пред гостовање Олимпику у Марсеју. Наполи је победом претекао Интер на табели и сада је он на петом месту. Наполитанце у уторак очекује први печ осминефинала Лиге шампиона против Челсија.

Интер је срушен у 37. и 38. минуту. Ди Вајо је са два поготка довео Болоњу у, испоставиће се, недостижну предност. Све наде домаћих да могу да извуку бар реми срушио је Аквафреска у 88. минуту, када је промешао одбрану Интера и ставио тачку на победу.

Да је Наполи у Фиренцу дошао по три бода знало се још у трећем минуту када је Кавани постигао свој први гол. Бледу игру Фиорентине, Кавани кажњава у 55. минуту својим другим голом. За крај у 90. минуту у стрелце се уписао Лавеци.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије