Читај ми!

Борба на северном фронту

Навијачи Њукасла не могу да се помире са чињеницом да више нема њиховог Сент Џејмс парка. Резигнирани одлуком управе клуба да стадион промени име, навијачи спрејом исписали име које им стоји у срцу и најавили наставак борбе.

Сент Џејмс парк годинама је био симбол Њукасл јунајтеда. Ипак, под утицајем новца, стадион је променио име у Sports Direct Arena, али навијачи не могу да се помире са том чињеницом, па су решили на свој начин да се боре за свој "храм".

Само 24 часа како је скинут стари назив са стадиона, навијачи су спрејом написали Сент Џејмс парк на зиду и тако започели прави мали рат против управе клуба, на челу са Мајклом Ешлијем, председником Њукасла.

"Не могу да верујем да су то урадили у сред бела дана. Сваки пут када играчима иде добро на терену, Ешли уради нешто како би нас навијаче шутнуо у ј...", незадовољан је навијач "сврака" Мајкл Еткинсон, који је одмах после инцидента приведен у полицију.

Навијачи најављују борбу за Сент Џејмс парк на више нивоа, од формирања група подршке на интернет друштвеним мрежама, па до притисака на органе локалне власти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије