Читај ми!

Дрогба бира Челси

Није успео да се договори са управом, ипак жеља му је да остане у Лондону. Нападач лондонског Челсија Дидије Дрогба рекао је жели да потпише нови уговор са тим клубом. Кинески Шангај, с друге стране, хоће га у својим редовима, понуда је на столу.

Дрогба има 33 године, а уговор са "плавцима" му истиче на крају сезоне и до сада са управом Челсија није успео да постигне договор о продужетку сарадње. Шта ће на крају превагнути, љубав према клубу или понуда која се не одбија, видећемо најкасније до краја сезоне.

"Навијачи знају колико волим Челси и заиста желим да останем у клубу. Још разговарамо о новом уговору и видећемо какав ће да буде коначан исход. Надам се ће се све завршити како треба", рекао је Дрогба енглеским медијима.

Кинески суперлигаш Шенхуа из Шангаја већ је довео једног нападача из Челсија, Николаса Ањелку и сада покушава поново да "упари" поменути тандем.

"Знам да ме воле навијачи, али ако не потпишем нови уговор, живот иде даље", додао је један од најбољих стрелаца Премијер лиге у претходних 10 година.

Дрогба је у Челси дошао 2004. године, а до сада је за овај клуб одиграо 323 утакмице и постигао 150 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије