Читај ми!

Бекам: Реднап прави избор

Бивши дугогодишњи капитен фудбалске селекције Енглеске Дејвид Бекам рекао је данас да би Хари Реднап био право решење за место селектора те репрезентације.

Реднап је главни кандидат да на клупи Енглеске замени Фабија Капела, који је поднео оставку након неслагања са одлуком челника Савеза да се Џону Терију одузме капитенска трака.

"Хари је сјајан човек и одличан тренер. Начин на који ради већ годинама је заиста фантастичан. Познајем много играча са којима је Хари радио у прошлости и сви имају само речи хвале", рекао је фудбалер Лос Анђелес галаксија америчким медијима.

"Разумем и одлуку коју је донео Фабио, јер је имао своје разлоге за тако нешто. Веома га поштујем и желим му све најбоље", додао је Бекам.

Бекам је за репрезентацију Енглеске одиграо 115 утакмица и постигао 17 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије