Читај ми!

Платини поново у Србији

Нова посета Србији председника Уефе. Члан Извршног комитета Европске фудбалске федерације Франтишек Лауринец из Словачке рекао је данас да ће председник те организације Мишел Платини ускоро поново посетити Србију.

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић казао је да ће се то догодити "средином идућег месеца". Лауринец, који је био гост на скупштини ФСС одржаној у Старој Пазови, навео је да ће Платини "посетити држвне власти у Србији".

"Уефа позитивно оцењује рад ФСС у борби са хулиганизмом. То, међутим, није само проблем фудбала, већ и друштва. Платини се спрема да ускоро поново посети државне власти у Србији по том питању", казао је бивши председник Фудбалског савеза Словачке.

Он је додао да Уефа од 2015. године спрема "одређене новости". "Репрезентације играча до 21 године играће турнире у истим групама и истих датума као и "А" селекције, док ће завршнице такмичења бити измењене. Финални турнири за играче до 17 година биће повећани са осам на 16 учесника", открио је Лауринец.

Словак је казао и да ће у женском фудбалу ускоро почети да се играју регионалне лиге.  "За почетак то ће бити заједничка лига Холандије и Белгије, а вероватно и Чешке и Словачке", додао је он.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије