Бекенбауер оплео по Робену

Робен је себичан играч, као и многи други. То се види када да гол и када и не захвали саиграчу који му је асистирао, већ се окреће ка трибинама да поздрави породицу. Тако тера саиграче да трче за њим, сматра легенда Бајерна Франц Бекенбауер који није имао лепе речи за крилног играча Бавараца Арјена Робена.

Иако је у последњих неколико сезона Арјен Робен најбољи играч Бајерна, холандкси интернационалац није освојио срце Франца Бекенбауера. Популарни Кајзер Франц нема високо мишљење о Робену, а крилном играчу Бавараца посебно замера да је себичан.

"Робен је себичан играч, као и многи други. То се посебно види по реакцијама када постигне гол, када се и не окрене ка саиграчу који му је асистирао да му захвали. Уместо тога он гледа ка трибини и поздравља своју породицу. Тако тера саиграче да трче за њим", рекао је Бекенбауер.

Легендарни играч "панцера" сматра да ће због таквог Робеновог понашања  екипа осетити последице.

"Доћи ће тренутак када ће његови саиграчи помислити: 'Ако му додам лопту и он ми не захвали на томе, следећи пут нека сам дође по њу'. Робен би више морао да мисли на тим него што то сад ради", сматра Кајзер Франц.

Робен је ове сезоне одиграо 12 утакмица за Бајерн и постигао пет голова, али због честих повреда изгубио је место стандардног првотимца.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво