Нема одмора за забушанте

Фудбалери Челсија који су у суботу изгубили на гостовању против Евертона имали су непријатно изненађење у авиону на повратку у Лондон. Бесан због очајне игре тренер „плаваца" Андре Виљаш Боаш саопштио им је да немају слободан дан већ да сви морају да се појаве на тренинг у недељу.

Последњих неколико недеља не зна се шта је теже, бити навијач, играч или тренер Челсија. Лондонски клуб проживљава праву агонију приказујући све лошију игру из меча у меч. Кулминација лоших партија била је у суботу на гостовању против Евертона када је лондонски клуб глатко поражен са 2:0, приказавши најлошију партију од почетка првенства.

Тренер Андре Виљаш Боаш, коме се увелико дрма клупа, решио је да казни играче због катастрофалне игре, ускративши им дан одмора који обично имају после утакмице.

Боаш је играчима Челсија ово саопштио у авиону којим су се враћали у Лондон. Тако су Романове преплаћене звезде, уместо слободног дана, имале додатан тренинг.

Ипак, како преносе острвски медији, ово тренирање строгоће кажњени фудбалери нису прихвалитли са одушевљењем. Већина играча била је огорчена одлуком Боаша да им ускрати одмор, и чини се да је само питање тренутка када ће цела ситуација експлодирати.

Власник клуба Роман Абрамович већ дуж време је незадовољан како клуб игра, и чини се да је веома близу одлуке да смени Боаша.

Медији на Острву наводе да се власник Челсија уплашио да је Боаш изгубио било какав утицај на играче и да је време да се доведе тренер са већим ауторитетом. Поново се потеже питање доласка, односно повратка Гуса Хидинка у клуб, а у оптицају је још неколико имена.

За то време Боаш је изгубио и подршку навијача који су му са стадиона Евертона скандирали: "Ти не знаш шта радиш".

Поједини медији наводе да ће се цела ситуација разрешити пре меча Лиге шампиона следеће недеље против Наполија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво