Читај ми!

Нове снаге "црвено-белих"

Звезда промовисала тројицу нових играча, младиће који су поникли у клубу. Фудбалски клуб Црвена звезда промовисао је у првотимце одбрамбеног играча Јована Крнету, везисту Петра Ђуричковића и нападача Огњена Ожеговића. Нови курс на Маракани. Да ли наш најтрофејнији клуб излази из кризе?!

Свежа крв у црвено-белом дресу. Крнета и Ђуричковић, који су до сада играли у Звездиној филијали, Сопоту, уговоре су потписали на четири године, док је Ожеговић, који је био члан омладинског тима, потписао трогодишњи уговор. Председник "црвено-белих" Владан Лукић рекао је новинарима на Звездином стадиону да је "јасно опредељење руководства клуба да се Звездиној деци пружи шанса".

"Ово је велики дан за све њих. Самим потписивањем уговора нису направили ништа, пошто их изазови тек очекују. Желим им од свег срца да буду наследници неких успешних генерација, не могу да кажем садашње, иако нисам дигао руке, али њој недостају трофеји и тек је у стварању", додао је Лукић.

Лукић је, потом, анализирао сваког од тројице играча посебно. "Ожеговића карактерише дрскост, можда мало и безобразлук у игри, што може да буде корисно. Не сумњам да ће од првог дана бити конкурентан за тим. Ђурђевић има шмек и може да буде право освежење, док је Крнета јако користан играч, који схвата озбиљност његове улоге у тиму", казао је Лукић.

Председник "црвено-белих" није желео да прича о другим појачањима у зимском прелазном року.

Млади играчи оценили су да им је данас један од "најбитнијих дана у каријери" и истакли да ће покушати да оправдају указано поверење.

Петар Ђуричковић изабрао је да убудуће носи дрес са бројем 23, Огњен Ожеговић одлучио се за 18, а Јован Крнета за 6. Њих тројица појавиће се 10. јануара са осталим првотимцима Звезде на прозивци тренера Роберта Просинечког.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво