Читај ми!

Фернандез: Можемо да победимо Србију

Руди Фернандез сматра да његов тим може да победи Србију. Србија има млад тим, сви играчи могу да донесу позитивне ствари екипи и имају одличан однос према игри. Ипак, мислим да смо способни да их победимо, рекао је капитен "Фурије".

Капитен кошаркашке репрезентација Шпаније Руди Фернандез изјавио је вечерас да његов тим може да победи Србију у четвртфиналу Европског првенства у Словенији.

Шпанија је у последњем колу групе Ф изгубила од Италије после продужетка (86:81) и заузела четврто место на табели, док ће азури као трећепласирана на мегдан ићи Литванцима.

"Србија има млад тим, сви играчи могу да донесу позитивне ствари екипи и имају одличан однос према игри. Ипак, мислим да смо способни да их победимо, уколико одиграмо максимално и будемо јединствени", рекао је Фернандез, пренео је сајт кошаркашког савеза Шпаније. Он је додао да је његов тим вечерас поновио слабости које је показао на мечевима против Словеније и Грчке.

"Понављамо исте грешке у завршници утакмице и морамо да извучемо поуке из тога. Добра ствар је то шо је зонска одбрана функционисала и што ћемо играти у четвртфиналу", рекао је Фернандез.

Утакмица између Србија и Шпаније игра се у среду, 18. септмбра, од 17.45 сати у дворани Стожице у Љубљани.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво