Читај ми!

Шпанија стегла обруч, Руси катастрофални

Шпанија савладала Чешку са 60:39, Весели и другари у последњој четвртини постигли само два поена. Шведска нанела и трећи пораз Русији, веома убедљив - 81:62.

Кошаркаши Шпаније убедљиво су данас савладали репрезентацију Чешке, док је Шведска нанела Русији нови, трећи пораз на Европском првенству у Словенији.

Шпанија је у трећем колу Групе Ц у Цељу победла Чешку са 60:39. Актуелни шампион Европе доминирао је током целог меча, а колико су Чеси данас лоше одиграли најбоље показује чињеница да су у последњој четвртини постигли само два поена.

Најбољи у редовима Шпаније био је Руди Фернандез са 14 поена и осам скокова, док је Рики Рубио убацио 10 поена. У репрезентацији Чешке ниједан кошаркаш није имао двоцифрен учинак, а највише, по седам поена, постигли су Јан Весели и Павел Пумпрла.

Шпанији је ово друга победа на Шампионату, уз један пораз, док је Чешка забележила свој други пораз.

Кошаркаши Шведске су у Групи Д победили Русију са 81:62 и тако им нанели и трећи пораз у Словенији.

Најефикаснији у екипи Шведске, која је дошла до првог тријумфа, био је Јонас Јеребко са 22 поена, а забележио је и 13 скокова, док је код Руса бољи од осталих био Алексеј Швед са 15 поена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије