Читај ми!

Преко центара до победе

Србија савладала Хрватску (88:71) на турниру у Истанбулу, пре свега захваљујући одличној партији центарског тандема Крстић-Катић. Сутра меч против Белгије, у недељу против Турске.

Кошаркашка репрезентација Србије победила је данас Хрватску са 88:71 (21:13, 20:22, 21:22, 26:14) у првој утакмици на припремном турниру у Истанбулу.

Најефикаснији у репрезентацији Србије био је капитен Ненад Крстић са 19 поена и девет скокова, док је Рашко Катић додао 18. У селекцији Хрватске истакао се Марко Томас са 16, док је Донте Дрејпер уписао 11.

Србији је ово била шеста победа у девет утакмица током припрема за Европско првенство у Словенији.

Туринир у Истанбулу је кошаркашима Србије полседњи пред пут у Словенију. Они ће у суботу од 15.45 играти са Белгијом, док се у недељу од 17 састају са домаћином турнира.

Европско првенство у Словенији одржаће се од 4. до 22. септембра у Словенији, а Србија ће се такмичити у Групи Б са селекцијама Црне Горе, Босне и Херцеговине, Македоније, Летоније и Литваније.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво